| +31 (0) 73 – 6101030
robeerst-winkel-hoofdbeeld

Onze winkel

U vindt onze woonwinkel in hartje Den Bosch. Ruim 700m2 aan inspiratie met verschillende bijzondere interieursettings. Loop gerust binnen om ons verrassende aanbod te bekijken of u persoonlijk te laten adviseren.

U kunt ook elke zondag in onze showroom terecht. Wij zijn dan geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Houd onze website daarnaast in de gaten om te controleren wanneer er aangepaste openingstijden zijn. Via onze nieuwsbrief houden we u hier ook graag over op de hoogte.

Contact informatie

robeerst-winkel-gevel

Robeerst Interieurs
Snellestraat 49-51
5211 EM ‘s-Hertogenbosch

+31 (0) 73 – 6101030
info@robeerst-interieurs.nl

Bekijk onze openingstijden

Robeerst 360°

Neem een kijkje in onze winkel via Google Places.

Robeerst in beeld

robeerst-winkel-gevel
robeerst-balie
robeerst-geneva-audio
robeerst-helpdesk
robeerst-setting-winkel
robeerst-setting-2-winkel
robeerst-eetkamer-setting-winkel
robeerst-kleurenwand
robeerst-eetkamer-setting-2-winkel
robeerst-eetkamer-setting-3-winkel

Het team

Sinds 2005 vindt u de showroom van Robeerst Interieurs in het nostalgische pand waar zich voorheen bar dancing De Boulevard bevond, een bekende discotheek onder Bosschenaren. Chris Robeerst besluit dan het avontuur aan te gaan. Het grote pand dat al jaren leegstond wordt in een spannende showroom van ruim 700m2 omgetoverd.

De liefde voor meubels zit in de familie. De klassieke woonwinkel van Chris’ opa was jarenlang een begrip in Den Bosch. Robeerst Interieurs is dus een vertrouwde naam in de omgeving. En deze naam houden we nog steeds hoog. We kopen de meest bijzondere Italiaanse, Duitse en Nederlandse meubels voor u in.

Ons team bestaat ondertussen uit vier medewerkers. Goed, geschoold personeel dat u graag adviseert bij de inrichting van uw interieur. Heeft u een vraag, zoekt u een bepaald meubel of wilt u gewoon even inspiratie opdoen? U bent meer dan welkom!

chris-robeerst

CHRIS ROBEERST

INTERIEURONTWERPER
dave-schuurmans

DAVE SCHUURMANS

INTERIEURONTWERPER
background

REGIEN ROBEERST - SCHUURMANS

INTERIEURONTWERPER

Samenwerken

Robeerst Interieurs staat altijd open voor samenwerking. Bent u een professional of collega, een binnenhuisarchitect of stylist, en heeft u een bijzondere aanvraag? Neem dan contact met ons op voor speciale afspraken, zoals voor het gezamenlijk inkopen van producten. We werken graag samen met andere professionals en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Bij Robeerst vindt u bovendien alles onder één dak. We werken namelijk nauw samen met verschillende professionals die aan de interieurbranche verwant zijn. Dankzij een groot netwerk kunnen we u uitgebreid adviseren en aanbevelen over meerdere facetten die komen kijken bij het realiseren van een interieur. Stuur uw aanvraag voor een project, van directiekantoor tot bedrijfskantine, groot of klein, dan ook gerust naar ons door. Wij nemen vervolgens contact met u op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op