| +31 (0) 73 – 6101030
robeerst-winkel-hoofdbeeld

Onze winkel

U vindt onze woonwinkel in hartje Den Bosch. Ruim 700m2 aan inspiratie met verschillende bijzondere interieursettings. Loop gerust binnen om ons verrassende aanbod te bekijken of u persoonlijk te laten adviseren.

U kunt iedere 1e zondag van de maand in onze showroom terecht. Houd onze website daarnaast in de gaten om te controleren welke koopzondagen in het jaar we nog meer open zijn. Via onze nieuwsbrief houden we u hier ook graag over op de hoogte.

Onze webshop

Met onze webshop maken we het u daarnaast extra gemakkelijk. Heeft u iets moois in onze winkel gezien? U hoeft niet meteen te beslissen maar kunt op uw gemak het aanbod in onze webshop bekijken. Hier krijgt u snel een overzicht van wat we in onze winkel aanbieden. Bestelt u online, dan wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd.

Bekijk onze webshop

Contact informatie

robeerst-winkel-gevel

Robeerst Interieurs
Snellestraat 49-51
5211 EM ‘s-Hertogenbosch

+31 (0) 73 – 6101030
info@robeerst-interieurs.nl

Bekijk onze openingstijden

Robeerst 360°

Neem een kijkje in onze winkel via Google Places.

Robeerst in beeld

robeerst-winkel-gevel
robeerst-balie
robeerst-geneva-audio
robeerst-helpdesk
robeerst-setting-winkel
robeerst-setting-2-winkel
robeerst-eetkamer-setting-winkel
robeerst-kleurenwand
robeerst-eetkamer-setting-2-winkel
robeerst-eetkamer-setting-3-winkel

Het team

Sinds 2005 vindt u de showroom van Robeerst Interieurs in het nostalgische pand waar zich voorheen bar dancing De Boulevard bevond, een bekende discotheek onder Bosschenaren. Chris Robeerst besluit dan het avontuur aan te gaan. Het grote pand dat al jaren leegstond wordt in een spannende showroom van ruim 700m2 omgetoverd.

De liefde voor meubels zit in de familie. De klassieke woonwinkel van Chris’ opa was jarenlang een begrip in Den Bosch. Robeerst Interieurs is dus een vertrouwde naam in de omgeving. En deze naam houden we nog steeds hoog. We kopen de meest bijzondere Italiaanse, Duitse en Nederlandse meubels voor u in.

Ons team bestaat ondertussen uit vier medewerkers. Goed, geschoold personeel dat u graag adviseert bij de inrichting van uw interieur. Heeft u een vraag, zoekt u een bepaald meubel of wilt u gewoon even inspiratie opdoen? U bent meer dan welkom!

chris-robeerst

CHRIS ROBEERST

INTERIEURONTWERPER
dave-schuurmans

DAVE SCHUURMANS

INTERIEURONTWERPER
background

REGIEN ROBEERST - SCHUURMANS

INTERIEURONTWERPER

Samenwerken

Robeerst Interieurs staat altijd open voor samenwerking. Bent u een professional of collega, een binnenhuisarchitect of stylist, en heeft u een bijzondere aanvraag? Neem dan contact met ons op voor speciale afspraken, zoals voor het gezamenlijk inkopen van producten. We werken graag samen met andere professionals en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Bij Robeerst vindt u bovendien alles onder één dak. We werken namelijk nauw samen met verschillende professionals die aan de interieurbranche verwant zijn. Dankzij een groot netwerk kunnen we u uitgebreid adviseren en aanbevelen over meerdere facetten die komen kijken bij het realiseren van een interieur. Stuur uw aanvraag voor een project, van directiekantoor tot bedrijfskantine, groot of klein, dan ook gerust naar ons door. Wij nemen vervolgens contact met u op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op