| +31 (0) 73 – 6101030

Je oude tafel inruilen bij Robeerst interieurs

Je oude tafel inruilen voor een nieuwe tafel van Arco levert een voordeel op van maar liefst 15%.

15%Korting!

Arco oud voor nieuw

Ontvang 15% korting op een nieuwe Arco tafel.

Je oude tafel inruilen

Lever jouw oude tafel in én krijg 15% korting op een nieuwe Arco tafel. Arco zorgt er vervolgens voor, in samenwerking met 100% Kringloop, dat jouw geliefde tafel een tweede leven krijgt!

*Actievoorwaarden:
Om gebruik te kunnen maken van de korting, moet de in te leveren tafel:
- beschikken over een houten tafelblad.
- een merk tafel zijn.
- in bruikbare staat zijn.

De actie loopt t/m 15 november 2019.

Bekijk onze openingstijden voor een bezoek aan onze showroom

Als 115 jaar oud familiebedrijf zit het lange termijn denken in Arco's bloed. Al 4 generaties staat vakmanschap en liefde voor hout centraal. Arco maakt tafels, want daar zijn ze goed in. Tafels om aan te werken, te vergaderen, te eten, te lachen en vooral om aan te leven. Tafels om de wereld van morgen aan te bespreken. Want de wereld van morgen, daar hebben ze een heldere visie op.

In een tijd waarin spullen steeds sneller hun waarde verliezen, wil het Achterhoeks familiebedrijf juist waarde toevoegen. Ze willen mooie, duurzame producten maken met een maatschappelijke relevantie. Zo kiezen ze bewust voor een ingetogen vormgeving, die niet teveel aan mode grillen onderhevig is en werken ze met natuurlijke materialen. Ook werken ze het liefst met FSC en PEFC gecertificeerd hout. Dit hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Momenteel is ongeveer 75% van het hout dat zij verwerken gecertificeerd. Een mooi percentage, maar voor Arco is het nog niet genoeg. De doelstelling is dat dit percentage aan het einde van het jaar 100% is.

Arco maakt producten voor het leven. Daarom ontwerpen zij de producten "circulair", zodat deze gerecycled, gerepareerd of gerefurbished kunnen worden. Dit vinden ze belangrijk. Niet zo gek dus dat Arco er graag zorg voor draagt dat jouw geliefde, oude tafel een tweede leven krijgt. Zo hoef jij alleen nog maar te genieten van de nieuwe Arco aanwinst. Een tafel voor het leven, om aan te leven.

oude tafel inruilen