| +31 (0) 73 – 6101030

Advies

Het inrichten van een huis is niet altijd even gemakkelijk. Misschien weet u wel ongeveer hoe u het wilt hebben maar pakt het in de praktijk heel anders uit. Onze specialisten adviseren u dan graag. Tijdens een kort ‘interview’ luisteren we naar uw wensen en zoeken we naar de ultieme oplossing zodat we tot een passend voorstel of meerdere voorstellen kunnen komen. We maken een (digitale) tekening die we uitwerken tot een plan van aanpak waar we allemaal enthousiast van worden. Hierbij houden we rekening met materialen, kleuren, mooie combinaties en uiteraard uw budget. Daarbij gaat het ons voornamelijk om de grote lijnen, u maakt uw eigen ‘identiteit’ af met bijpassende accessoires.

We komen graag bij u op locatie kijken. Dat praat gemakkelijker en zo kunnen we goed anticiperen op uw wensen en uw interieur. Een oriënterend gesprek is bovendien altijd gratis. Ons eigen team kan het voorstel, indien gewenst, vervolgens voor u in úw huis realiseren.

Vraag direct een adviesgesprek aan
Interieursadvies 1

Indelingsplan

De basis voor een harmonieus interieur is een goed indelingsplan. Dit is essentieel om een sterke basis te legen. Denkend aan de logische looproutes door de ruimtes, lichtinval, afmetingen, materialen en kleurgebruik. Vaak is het lastig om voor uzelf een goed plan te maken en is juist de hulp van een specialist welkom. Deze start met een frisse blik en komt met verrassende en niet altijd voor de hand liggende ideeën. Het indelingsplan wordt voor u uitgewerkt op een schaal 1:20 tekening, zodat u de nieuwe indeling echt al kan ervaren.

Kleuradvies

Mist u kleur in uw inrichting of komt de sfeer die u voor ogen had niet goed tot uiting? Kleur kan erg bepalend zijn voor uw interieur. Tijdens een persoonlijk kleuradvies laat één van onze specialisten u graag zien wat het effect van een bepaalde kleur kan zijn en welke kleuren u beter wel en niet kunt combineren.

Misschien is het al voldoende om uw bank opnieuw te laten stofferen en andere raambekleding te kiezen of misschien kunt u beter voor een complete make-over gaan. Ontdek het tijdens ons kleuradvies. Wij vertellen u eerlijk wat we vinden, zonder verplichtingen. Maak direct een afspraak!

Kleuradvies 1
design-on-stock-inspiratie

Lichtplan

Sfeerlicht of functioneel licht, spots of vloerlampen, welke samenstelling zorgt er nu voor dat u precies in de ene hoek genoeg licht heeft om te werken en ergens anders weer het juiste sfeerlicht creëert? Ook op het gebied van verlichting kunt u daarom rekenen op onze adviseurs. Wij gaan graag met u om tafel om een lichtplan op maat te ontwerpen. Wat u doet, op welk gedeelte van de dag en uw smaak bepalen het soort licht en de soort lamp. Hierin kunnen we een enkele kamer meenemen of uw complete huis, net wat u wenst.

Ons advies is altijd vrijblijvend, u bent niet verplicht het ook daadwerkelijk uit te voeren. Neem contact op met onze specialisten om een afspraak bij u thuis in te plannen of breng een bezoek aan onze showroom.

Raambekleding

Iedereen wil zich thuis voelen in zijn huis. Daar is juist raambekleding een belangrijk onderdeel in. Het bepaalt voor een groot deel de privacy die u ervaart. U heeft met Robeerst Interieurs een specialist in huis. Wij kennen de varianten en modellen. Ook kijken we naar wat technisch wel of niet mogelijk is. En indien nodig zoeken wij naar alternatieven.

Als u in raambekleding investeert, wilt u immers dat het een kloppend geheel wordt. In onze showroom zijn echt alle voorbeelden van raambekleding aanwezig. U kunt in de showroom direct een afspraak inplannen of contact met ons opnemen.

Jaloezie-BeCe-1
3D tekening

Totaal interieur

Heeft u geen idee waar u moet beginnen bij de inrichting van uw huis of kantoor? Neem dan contact op met één van de specialisten van Robeerst Interieurs. We adviseren u op basis van functie en gedrag, waarbij we kijken naar welke activiteiten u in huis uitvoert en op welke tijdstippen. Dat bepaalt mede wat bijvoorbeeld een goede hoek is voor een werkplek, wat hiervoor de juiste verlichting is, welke kleuren meer rust en concentratie geven en of uw raambekleding aangepast moet worden.

Zowel aan bedrijven als particulieren geven we een totaaladvies voor het totale interieur. Een passend interieur zorgt namelijk voor optimaal werk- en woonplezier en een stijlvolle uitstraling richting gasten en / of klanten!

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag direct een adviesgesprek aan